book cover
Argola Senka Pucak
book cover
Pročitaj odlomak

Argola

Senka Pucak

Pjesme u zbirci Argola inspirirane su životnom svakidašnjicom a u njima će svatko pronaći djelić sebe. Ovom zbirkom Senka Pucak interpretira svoj pogled na život. Njezine su pjesme proizvod introspektivnog promišljanja. Vezane su uz ljude, stvarne događaje i prirodu. Tijelo egzistira, a duša promatr

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 124
Dimenzije 14,8x21

Sažetak knjige

Pjesme u zbirci Argola inspirirane su životnom svakidašnjicom a u njima će svatko pronaći djelić sebe. Ovom zbirkom Senka Pucak interpretira svoj pogled na život. Njezine su pjesme proizvod introspektivnog promišljanja. Vezane su uz ljude, stvarne događaje i prirodu. Tijelo egzistira, a duša promatra, putuje i proživljava. Pjesme su čitke i realne, nastale iz nutrine bića i osjećaja te lako komuniciraju s čitateljem. Prema sadržaju i motivima mogu se razvrstati pod ljubavne, pejsažne, misaone pa čak i rodoljubne.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Naklada Fragment
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538301247
Dimenzije: 14,8x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?