Amorana
0

Amorana

Ankorana

Ako obratite pozornost, uočit ćete da je ova zbirka satkana od valova. Stih po stih, iz pjesme u pjesmu, Ankorana nam donosi priču o tome kako je (p)ostala Amorana. Recept: plovidba nemirnim morima,...

13,90 €

Sažetak knjige

Ako obratite pozornost, uočit ćete da je ova zbirka satkana od valova. Stih po stih, iz pjesme u pjesmu, Ankorana nam donosi priču o tome kako je (p)ostala Amorana. Recept: plovidba nemirnim morima, od zaljubljenosti, sreće, ushićenja i zahvalnosti sve do bijesa, tuge i zlovolje – ali nikada letargije. Poput valova, pjesme se penju, potom padaju s vrha na dno, pa opet streme gore; nikada jednake, nikada očekivane, uvijek jedinstvene. Uče nas o životu, kao i o smrti, o nedostajanju i ljubavi, o nesavršenoj, ali možda baš zato blistavoj vječnosti koju dubinom duše možete osjetiti samo okupani solju i suncem. Kao u moru, u valovima Ankoranine poezije uvijek se osjećamo upravo onako kako nam je potrebno. Izrasla je u ženu koja nas ne štedi, ne uljepšava lažno, iskrena je – ponekada i bolno. Ipak, znamo da će nas uvijek rado dočekati, uz vino i pjesmu, u svojoj kući punoj ljubavi i čiste emocije. “Sad, kad san te upoznala, kad si otvorio prozor, zagledan u ovaj moj obzor, molin te, ako ti nije problem, nauči me grlit opet Ja ne znan šta radit u prostoru između nas, al ti mi pokaži, ti znaš”<br>

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Alegria d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538475016

13.5x20.5cm

Meki uvez

2023.

80

-

Valentina Vozila

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje