book cover
(za)cjelivanja Maša Virag
book cover
Pročitaj odlomak

(za)cjelivanja

Maša Virag

Mašin svijet ravnopravno je isprepleten stvarnim i virtualnim elementima, često posiže za engleskim pojmovima koji se ionako prelijevaju u hrvatski vokabular, no u pjesmama se koristi univerzalnom simbolikom poput proljeća, oblaka, vječnosti i svemira. Zanimljivost ove zbirke je da Maša poziva čitat

Format Meki uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 80
Dimenzije 12x20

Sažetak knjige

Mašin svijet ravnopravno je isprepleten stvarnim i virtualnim elementima, često posiže za engleskim pojmovima koji se ionako prelijevaju u hrvatski vokabular, no u pjesmama se koristi univerzalnom simbolikom poput proljeća, oblaka, vječnosti i svemira. Zanimljivost ove zbirke je da Maša poziva čitatelja da uz njene stihove sluša muziku Sigura Rosa.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Vošicki j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532782905
Dimenzije: 12x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?