book cover
Uspavanka Leila Slimani
book cover
Pročitaj odlomak

Uspavanka

Leila Slimani

Kada se Myriam, jedna od najboljih odvjetnica u generaciji, nakon ro?enja drugog djeteta odluei ponovno posvetiti poslu, ona i njezin muž Paul, glazbeni producent, žele pronaai najbolju dadilju za svoju djecu. Nisu ni slutili da ae im se ukazati Louise, mirna, povueena, iskusna dadilja, žena koju dj

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 208
Dimenzije 13,6x20,4

Sažetak knjige

Kada se Myriam, jedna od najboljih odvjetnica u generaciji, nakon ro?enja drugog djeteta odluei ponovno posvetiti poslu, ona i njezin muž Paul, glazbeni producent, žele pronaai najbolju dadilju za svoju djecu. Nisu ni slutili da ae im se ukazati Louise, mirna, povueena, iskusna dadilja, žena koju djeca obožavaju, koja dovodi njihov stan u desetom pariškom arondismanu u savršen red. Ona, svojevrsna suvremena Mary Poppins, dadilja iz snova koja uspijeva ueiniti sve i eini se da je mladom paru samo nebo granica, no malo-pomalo stvari se poeinju mijenjati. Nagra?en najvažnijom francuskom nagradom Goncourt, roman Uspavanka jedan je od onih koji mogu promijeniti naein na koji vidimo književnost. Ovaj neobieni književni triler u kojem je sve od poeetka jasno uvlaei nas u sve probleme suvremene Europe – imigracija, ovrhe, odgoj djece, slobode pojedinca, ogranieenja klase, obrazovanja, ljubavi, majeinstva, depresije i ludila.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Fraktura d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Vlatka Tor
ISBN-13: 9789532669855
Dimenzije: 13,6x20,4
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?