book cover
Sobarica Nita Prose
book cover
Pročitaj odlomak

Sobarica

Nita Prose

Koliko znamo o ljudima koji čiste i pospremaju iza nas? O ljudima koji su navikli biti nevidljivi, skriveni od naših uglađenih pogleda, čije želje i nade ostaju duboko potisnute u njihovim srcima? Vjerojatno znamo jako malo, ili čak ništa. Jedna od njih je i Molly Gray, čiji je posao da se njeno pri

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 336
Dimenzije 13,5x20,5

Sažetak knjige

Koliko znamo o ljudima koji čiste i pospremaju iza nas? O ljudima koji su navikli biti nevidljivi, skriveni od naših uglađenih pogleda, čije želje i nade ostaju duboko potisnute u njihovim srcima? Vjerojatno znamo jako malo, ili čak ništa. Jedna od njih je i Molly Gray, čiji je posao da se njeno prisustvo ne vidi i ne čuje. I zašto bi? Plaćena je da čisti, posprema, i ignorira sve vaše tajne ekscentričnosti koje sakrivate od ostatka svijeta. Međutim, kada bude trebalo počistiti iza Charlesa Blacka, ozloglašenog gosta čije mrtvo tijelo Molly pronađe u njegovoj sobi, njen život se mijenja iz korijena. Predana potrazi za istinom, Molly Gray i autorica Nita Prose nas vode na potresno putovanje koje će razotkriti sve tajne Hotela Regency Grand.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Stilus knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Dražen Čulić
ISBN-13: 9789538347764
Dimenzije: 13,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?