Snježno sljepilo
0

Snježno sljepilo

Ragnar Jonasson

Idilično mirno ribarsko mjesto Siglufjordur na sjevernom Islandu, gdje nitko ne zaključava svoja vrata – dostupno je samo malim planinskim tunelom. Ari Thor Arason mladi je policajac na svome prvom...

13,14 € (99,00 kn)

Sažetak knjige

Idilično mirno ribarsko mjesto Siglufjordur na sjevernom Islandu, gdje nitko ne zaključava svoja vrata – dostupno je samo malim planinskim tunelom. Ari Thor Arason mladi je policajac na svome prvom zadatku, udaljen od svoje djevojke u Reykjaviku - i od prošlosti koju ne može zaboraviti. Nakon što je u snijegu pronađena mlada djevojka, oblivena krvlju i u nesvijesti, a poznati pisac umire u lokalnom kazalištu, Ari je uvučen ravno u srce zajednice u kojoj ne može vjerovati nikome dok tajne i laži predstavljaju način života. Lavina i neprekidne snježne oluje zatvaraju brdo, a 24-satna tama prijeti da gurne Arija preko ruba. Dok se njegova istraga približava cilju, hladnoća i opasnost uvlače se sve više u njegovu osobnost. Prošlost se isprepliće sa sadašnjošću i klaustrofobičnom napetošću, a Ari se sve dublje povlači u njezinu tamu - zaslijepljen snijegom, i ubojicom na slobodi.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Znanje d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533436906

15.5x23cm

Tvrdi uvez

2018.

256

-

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?