book cover
Snježno sljepilo Ragnar Jónasson
book cover
Pročitaj odlomak

Snježno sljepilo

Ragnar Jónasson

Idilično mirno ribarsko mjesto Siglufjordur na sjevernom Islandu, gdje nitko ne zaključava svoja vrata – dostupno je samo malim planinskim tunelom. Ari Thor Arason mladi je policajac na svome prvom zadatku, udaljen od svoje djevojke u Reykjaviku - i od prošlosti koju ne može zaboraviti. Nakon što j

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 256
Dimenzije 15,5x23

Sažetak knjige

Idilično mirno ribarsko mjesto Siglufjordur na sjevernom Islandu, gdje nitko ne zaključava svoja vrata – dostupno je samo malim planinskim tunelom. Ari Thor Arason mladi je policajac na svome prvom zadatku, udaljen od svoje djevojke u Reykjaviku - i od prošlosti koju ne može zaboraviti. Nakon što je u snijegu pronađena mlada djevojka, oblivena krvlju i u nesvijesti, a poznati pisac umire u lokalnom kazalištu, Ari je uvučen ravno u srce zajednice u kojoj ne može vjerovati nikome dok tajne i laži predstavljaju način života. Lavina i neprekidne snježne oluje zatvaraju brdo, a 24-satna tama prijeti da gurne Arija preko ruba. Dok se njegova istraga približava cilju, hladnoća i opasnost uvlače se sve više u njegovu osobnost. Prošlost se isprepliće sa sadašnjošću i klaustrofobičnom napetošću, a Ari se sve dublje povlači u njezinu tamu - zaslijepljen snijegom, i ubojicom na slobodi.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Znanje d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Zrinka Pavlić
ISBN-13: 9789533436906
Dimenzije: 15,5x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?