book cover
Pročitaj odlomak

Ono

Stephen King

Zastrašujući klasik iz pera Stephena Kinga. Knjiga koja je na svjetskoj sceni dostigla kultni status.
Okosnica radnje romana Ono sudbina je sedmero djece iz ukletog gradića Derrya, šestero dječaka i jedne djevojčice, skupine poznate pod imenom Klub gubitnika koja u svojem djetinjstvu doživljava

Format Meki uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 884
Dimenzije 14,5x21,5

Sažetak knjige

Zastrašujući klasik iz pera Stephena Kinga. Knjiga koja je na svjetskoj sceni dostigla kultni status.
Okosnica radnje romana Ono sudbina je sedmero djece iz ukletog gradića Derrya, šestero dječaka i jedne djevojčice, skupine poznate pod imenom Klub gubitnika koja u svojem djetinjstvu doživljava susret s najtamnijom silom svijeta. Djeca, maltretirana tijekom ljetnih praznika, susreću se s nadrealnim entitetom, manifestacijom terora koji se pojavljuje svakih 27-28 godina i izvršava stravične zločine u državi Maine. Pojavljuje se u obliku ljudskog klauna Pennywisea, dizajniranog prema kombinaciji tri popularna američka klauna. Klub gubitnika ulazi u sukob s "Onim",  a sve pokreće smrt mlađeg brata mucavog dječaka Billa Denborougha. 28 godina kasnije, kad djeca odrastu u uspješne ljudi nekog drugog svijeta, jedan poziv smjesta ih vraća u prošlost i oni se ponovno okupljaju, zazvani u djetinjstvo, na susret s "Onim".

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Stilus knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Božica Jakovlev
ISBN-13: 9789538183324
Dimenzije: 14,5x21,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?