book cover
Ne vjeruj svojim očima Sarah Pinborough
Kupi 49,51 kn (6,57 €) 99,00 kn (13,14 €)
book cover
Pročitaj odlomak

Ne vjeruj svojim očima

Sarah Pinborough

Louise je samohrana majka i tajnica zarobljena u zamornoj suvremenoj rutini. Jedne večeri upoznaje zanimljivog muškarca i među njima iskre frcaju na sve strane. Premda on ode netom nakon što se poljube, Louise je oduševljena što je konačno s nekime osjetila povezanost. Ipak, ne zna ništa o njemu. Ne

99,00 kn (13,14 €)

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 49,51 kn (6,57 €)

Format Meki uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 358
Dimenzije 13,5x20,5

Sažetak knjige

Louise je samohrana majka i tajnica zarobljena u zamornoj suvremenoj rutini. Jedne večeri upoznaje zanimljivog muškarca i među njima iskre frcaju na sve strane. Premda on ode netom nakon što se poljube, Louise je oduševljena što je konačno s nekime osjetila povezanost. Ipak, ne zna ništa o njemu. Ne zna da je on njezin novi šef. Ne zna da je oženjen. I to ženom koja će uskoro postati njezina najbolja prijateljica. Dok Louise muče sumnje, Adele pokušava održati sliku savršenog braka. Ipak, sada je prekasno za to, jer je ovaj ljubavni trokut zaigrao smrtonosnu igru iz koje postoji samo jedan izlaz.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Egmont d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 13,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?