Lanac
0

Žrtva. Spasitelj. Zločinac. U ovoj knjizi bit ćete sve. Upravo ste ostavili dijete kod škole. Nedugo zatim zvoni vam telefon i nepoznat vam glas govori da vam je dijete oteto. Jedini način da ga...

14,47 €

Sažetak knjige

Žrtva. Spasitelj. Zločinac. U ovoj knjizi bit ćete sve. Upravo ste ostavili dijete kod škole. Nedugo zatim zvoni vam telefon i nepoznat vam glas govori da vam je dijete oteto. Jedini način da ga dobijete natrag je da u roku od 24 sata vi otmete nečijeg sina ili nečiju kćer. Život vašeg djeteta ovisi o tome hoćete li vi I sljedeći roditelj nastaviti niz. Postali ste dio Lanca, dobro došli. Može li Rachel za 24 sata ispuniti sve uvjete koje glas traži i postati ono što nikad nije mogla ni sanjati? Ili će postati prva osoba koja će prekinuti Lanac?

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

V.B.Z. d.o.o.

Hrvatski jezik

9789535202738

15.5x23cm

Meki uvez

2020.

318

Andrea Šimunić

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje