Kućna pomoćnica
AKCIJA -10,01%
1

Kućna pomoćnica

Freida McFadden

Knjiga 1.

16,19 € 17,99 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 17,99 €

Sažetak knjige

Napokon posao s kojime ću moći početi iznova, i ostaviti svoje tajne u prošlosti… misli ona, dok se rukuje s Ninom Winchester, svojom novom poslodavkom. Otmjena dnevna soba, kuhinja kakvu nemaju ni kuhari u Michelin resoranima, te Ninina otmjena i njegovana ruka govore joj da je napokon našla mjesto u kojemu se može opustiti i zaboraviti na prošlost. No dok pokušava zakopati vlastite, otkriva nove tajne pored kojih se njene čine kao dječja igra…

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Egmont d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531325707

13.5x20.5cm

Meki uvez

2023.

312

Dijana Štambak

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje