Alex Cross
0

Alex Cross

James Patterson

Najuspješniji pisac današnjice James Patterson dolazi na pozornicu s dosad najnapetijim trilerom o Alexu Crossu. Od svih psihopata s kojima se Alex Cross do sada suočio – jedan ih po svemu nadmašuje.

17,12 € (128,99 kn)

Sažetak knjige

Najuspješniji pisac današnjice James Patterson dolazi na pozornicu s dosad najnapetijim trilerom o Alexu Crossu. Od svih psihopata s kojima se Alex Cross do sada suočio – jedan ih po svemu nadmašuje. Alex ga poznaje kao ubojicu svoje žene. Alex Cross bio je zvijezda u usponu u washingtonskoj policiji kada mu je nepoznati napadač pred očima ustrijelio suprugu Mariju. Želju za osvetom bio je prisiljen zatomiti kako bi se suočio s golemim izazovom – kako biti samohrani otac. NAJSTRAŠNIJI CROSS IKADA. Godinama poslije Alex se odlučuje na vrlo smion životni potez. Napušta FBI i ponovno otvara praksu kao psiholog. Njegov život s Nanom, Damonom, Jannie i malenim Alexom konačno dobiva obrise reda. Čak mu se pruža i prilika za novu ljubav. Ali tada ga njegov bivši partner John Sampson zamoli za uslugu. Riječ je o slučaju serijskog silovatelja u Georgetownu čiji surov modus operandi uključuje i prijetnje žrtvama užasavajućim fotografijama. Crossu i Sampsonu potrebna su svjedočanstva žrtava silovanja žele li zaustaviti toga predatora, ali žrtve odbijaju otkriti bilo što o svojem napadaču. NAJOSJEĆAJNIJI CROSS IKADA. Kada tijekom rada na tom slučaju otkrije poveznicu s Marijinom smrću, Crossu se pruži prilika danakon mnogo godina uhvati ženina ubojicu. Je li to napokon prilika za pravdu? Ili kulminacija njegove vlastite opsesije? Iz pera pisca kojega nazivaju „majstorom žanra” dolazi nam Cross, triler napeto brzog ritma koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. O autoru James Patterson američki je pisac rođen 1947. godine u Newburgu. Svoju iznimnu karijeru počeo je kao kreativni direktor u marketinškim agencijama, međutim, nedugo nakon toga postaje pisac s punimradnim vremenom – sve ostalo je legenda. U siječnju 2010. godine James Patterson našao se na naslovnici časopisa The New York Times Magazine kao osoba koja je „transformirala izdavaštvo”. Časopis Time nazvao ga je „čovjekom koji ne zna promašiti”. Dvaput je nominiran za nagradu Children''s Choice Book Award u kategoriji autora godine koju dodjeljuje više od 15.000 djece i tinejdžera. U posljednje tri godine James Patterson prodao je više knjiga od bilo kojeg drugog pisca, a prema različitim procjenama, diljem svijeta prodao je oko 260 milijuna primjeraka svojih romana. Od 2006. godine svaki sedamnaesti prodani primjerak romana bio je jedan od Pattersonovih naslova. James Patterson dosad je s devetnaest romana zaredom zauzeo prvo mjesto ljestvice uspješnica The New York Timesa, a postigao je i rekord kao pisac koji je imao najviše bestselera (ukupno 76) čime je zaslužio mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda. Prijevod Maja Ivanković

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Lumen izdavaštvo d.o.o.

Hrvatski jezik

9789537829537

18x24cm

-

2012.

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?