book cover
Akustika tišine Tajana Obradović
book cover
Pročitaj odlomak

Akustika tišine

Tajana Obradović

U „Akustici tišine“ nac´i c´emo se na skliskom terenu međusobnih obiteljskih nerazumijevanja, pa i patologije. Sudariti se s nestankom ljubavi i braka, kao i patrijarhalno-primitivnim obrascima ponasˇanja i zakoracˇiti iza zidova psihijatrijske ustanove u kojoj glavna junakinja, Nora, prisilno borav

Format Meki uvez
Godina izdanja 2013
Broj stranica 184
Dimenzije 14,5x20,5

Sažetak knjige

U „Akustici tišine“ nac´i c´emo se na skliskom terenu međusobnih obiteljskih nerazumijevanja, pa i patologije. Sudariti se s nestankom ljubavi i braka, kao i patrijarhalno-primitivnim obrascima ponasˇanja i zakoracˇiti iza zidova psihijatrijske ustanove u kojoj glavna junakinja, Nora, prisilno boravi s prisˇivenom dijagnozom. Kad se njezina svakodnevica i sjec´anja, pomijesˇana s hrpom nepotrebnih medikamenata, razliju pred nama kao znakovita i optuzˇujuc´a bujica, ostat c´emo bez teksta. I glasno navijati da se konacˇno izbori za sebe i vlastiti komadic´ak zˇivota. I da joj netko napokon pomogne. Roman u kojem snaga rečenice, njena ritmičnost i poetika dočaravaju valere raspoloženja junaka, posljednjih izdanaka jedne loze, koji se predaju opsesijama i žudnjama, namjerama i stremljenjima nepomireni s čekanjem upliva sudbine u svojim životima već riješeni da kolo sreće zavrte sami – dobrim i lošim pokušajima, časnim i nečasnim namjerama, mudrošću, ludošću, ili tek pristajanjem na nju.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Funditus d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789535903482
Dimenzije: 14,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?