book cover
SvingeRaj Augusta B I
book cover
Pročitaj odlomak

SvingeRaj

Augusta B I

Sve što je Antonio želio u životu je uživati. U svojoj supruzi Maji i drugim ženama. Ovo je priča na koji je način Antonio pokušao pomiriti ta dva cilja. Je li u tome uspio? Što je dobio, a što je izgubio? Ustrajao je u svome cilju iako za svoje izbore nije imao razumijevanje niti najboljeg prijatel

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 152
Dimenzije 14,5x21,5

Sažetak knjige

Sve što je Antonio želio u životu je uživati. U svojoj supruzi Maji i drugim ženama. Ovo je priča na koji je način Antonio pokušao pomiriti ta dva cilja. Je li u tome uspio? Što je dobio, a što je izgubio? Ustrajao je u svome cilju iako za svoje izbore nije imao razumijevanje niti najboljeg prijatelja Daria koji na ovim stranicama traži ljubav svog života. Antonio je uvjeren da je ispravnije svingati nego varati. Dario prezire oboje. No to ih ne ometa u iskrenom prijateljstvu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Pink pong data
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789534941300
Dimenzije: 14,5x21,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?