Razbojnik
0

Razbojnik

Kerrigan Byrne

1. dio

15,00 €

Sažetak knjige

Ukradena ljepota. Dorian Blackwell, Crno srce od Ben Morea, nemilosrdni je zločinac. Izbrazdana lica i tvrda srca, Dorian je jedan od najbogatijih i najutjecajnijih ljudi u Londonu, koji neće prezati ni pred čime kako bi se osvetio onima koji su se ogriješili o njega. I borit će se do smrti kako bi ugrabio ono što želi. Ljupka, nevina udovica Farah Leigh Mackenzie nije iznimka – i uskoro Dorian odvodi lijepu djevojku u svoje utočište u divljem Visočju. Ubojita žudnja. No, Farah nije ničija marioneta. Ona posjeduje moćnu tajnu – tajnu koja ugrožava njezin život. Kad se zatočeništvo na Dorianovu dvoru pokaže kao jedini način očuvanja njezina života od onih koji bi je rado vidjeli mrtvu, Dorian daje Farah skandalozan prijedlog: udaja za njega radi zaštite u zamjenu za njezine tajne, koje će mu pomoći osvetiti se svojim neprijateljima. No Crno srce od Ben Morea nije mogao ni zamisliti kako Farah ima vlastite uvjete, koji će rasplamsati ubojitu žudnju koja ih oboje opsjeda. Može li žena koju je zatočio biti jedina koja bi mogla dotaknuti crno srce što ga je smatrao mrtvim?

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Innamorata

Hrvatski jezik

9789538457043

14x21cm

Meki uvez

2022.

294

Ivana Filipović

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje