book cover
Priča počinje s nama Colleen Hoover
book cover
Pročitaj odlomak

Priča počinje s nama

Lily & Atlas, 2

Colleen Hoover

Prije nego što je Priča završila s nama, počela je s Atlasom. Colleen Hoover pripovijeda stranu priče miljenika svojih obožavatelja, Atlasa, i otkriva nam što se poslije dogodilo u ovom dugo očekivanom nastavku veličanstvenog i dirljivog romana Priča završava s nama. Lily i njezin bivši muž Ryle upr

Format Meki uvez
Godina izdanja 2023
Broj stranica 288
Dimenzije 14x21

Sažetak knjige

Prije nego što je Priča završila s nama, počela je s Atlasom. Colleen Hoover pripovijeda stranu priče miljenika svojih obožavatelja, Atlasa, i otkriva nam što se poslije dogodilo u ovom dugo očekivanom nastavku veličanstvenog i dirljivog romana Priča završava s nama. Lily i njezin bivši muž Ryle upravo su se uhodali u civilizirani ritam razdvojenog roditeljstva, kad ona iznenada ponovno naleti na svoju prvu ljubav, Atlasa. Nakon gotovo dvije godine razdvojenosti, oduševljena je jer je vrijeme konačno na njihovoj strani, i smjesta pristane kad je Atlas pozove na spoj. No njezino oduševljenje brzo splasne kada shvati da je, iako više nisu u braku, Ryle dalje veliki dio njezina života – a Atlas Corrigan je jedini muškarac čiju nazočnost u životu svoje bivše žene i svoje kćeri Ryle nikada neće prihvatiti.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Naklada Neptun d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Tereza Milić
ISBN-13: 9789538126468
Dimenzije: 14x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?