book cover
Onkraj zime Isabel Allende
book cover
Pročitaj odlomak

Onkraj zime

Isabel Allende

Jedan sudar usred brooklynske snježne oluje spojit će tri sudbine i ispripovijedati potresnu ljubavnu priču kakvu dosad još niste čitali. Sve se čini u redu nakon što se Richard Bowmaster, stručnjak za ljudska prava koji je već u poznim godinama, sudari sa Evelyn Ortegom, gvatemalskom ilegalnom imig

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 288
Dimenzije 15x23

Sažetak knjige

Jedan sudar usred brooklynske snježne oluje spojit će tri sudbine i ispripovijedati potresnu ljubavnu priču kakvu dosad još niste čitali. Sve se čini u redu nakon što se Richard Bowmaster, stručnjak za ljudska prava koji je već u poznim godinama, sudari sa Evelyn Ortegom, gvatemalskom ilegalnom imigranticom. Sitna neugodnost i ništa više. Međutim, pravi zaplet se zbiva kada se Evelyn pojavi na njegovom pragu, moleći Richarda za pomoć. U želji da joj pomogne, Richard se obrati podstanarki i vršnjakinji, Luciji Maraz, profesorici iz Čilea. Od tog trenutka, tri sudbine se isprepliću i vode vas na putovanje od suvremenog Brooklyna, pa sve do Gvatemale, Čilea i Brazila sedamdesetih godina prošlog stoljeća. I naravno, kulminacija svega je neočekivana romansa dvoje ljudi koji su za sebe mislili da su im se sve bitne stvari već dogodile.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Vuković & Runjić
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Tamara Horvat Kanjera
ISBN-13: 9789532863024
Dimenzije: 15x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?