Mračne laži
NOVO
0

Mračne laži

Ana Huang

4. dio

19,99 €

Sažetak knjige

Četvrta i veličanstvena mračna završnica vatrene autorice bestselera New York Timesa, USA Todaya i BookTok senzacije Ane Huang! Šarmantan, smrtonosan i dovoljno pametan da od svijeta sakrije svoju opasnu stranu, Christian Harper je čudovište odjeveno u odijelo krojeno po mjeri. Svijet, kako ga on vidi, nije crno-bijeli, već u beskrajnim nijansama sive, moralno je za njega samo riječ iz rječnika, ljubav čak niti to, ali prekrasna će brineta čarobnih zelenih očiju preokrenuti sva njegova uvjerenja. Mlada žena koja živi kat ispod njega predmet je njegovih najmračnijih maštarija, jedina zagonetka koju ne uspijeva riješiti. A kad mu se ukaže prilika da joj se napokon približi, prekršit će vlastita pravila i dati joj ponudu koju neće moći odbiti.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Egmont d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531327664

0x20.5x13.5cm

Meki uvez

2024.

536

Igor Rendić

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje