Mala pekarnica u Brooklynu
0

Mala pekarnica u Brooklynu

Julie Caplin

Iako je ljubav posljednja stvar na Sophienom umu, čini se kako grad koji nikada ne spava ima drugačije planove. U ovom srdačnom romanu, putujemo do Brooklyna i upoznajemo Sophie Benning, mladu...

18,50 €

Sažetak knjige

Iako je ljubav posljednja stvar na Sophienom umu, čini se kako grad koji nikada ne spava ima drugačije planove. U ovom srdačnom romanu, putujemo do Brooklyna i upoznajemo Sophie Benning, mladu urednicu rubrike o hrani koja je došla u New York kako bi zaboravila na bolne uspomene i posvetila se karijeri. Nedugo nakon dolaska, upoznaje Todda McLennana, kolumnista s kojim gradi profesionalnu vezu. No taj susret dodaje novu razinu složenosti njenom već dovoljno kompliciranom životu. Zašto? Zato što je Todd jedan od onih muškaraca koje nam svi savjetuju da izbjegavamo. No postoji nešto neodoljivo u njemu - kao i u božanstvenim keksićima koji dolaze iz male pekarnice ispod njenog stana. Ovo je priča o hrabrosti da se uđe u nepoznato, o pronalaženju novih ljubavi kada mislite da više nije moguće, i o otkrivanju mjesta koje vam pruža više od pite i keksića - osjećaj doma. Dok njihova strast za hranom postaje očit paravan za nešto dublje, Sophie i Todd otkrivaju da dijele mnogo više od apetita; jedno drugome predstavljaju mjesto gdje mogu biti svoji autentični ja. Dakle, ako ste u potrazi za toplo kuhanom pričom koja obuhvaća ljubav, hranu i novi početak, ovo je knjiga koju nećete moći ispustiti iz ruku. Dođite zbog pekarnice, ostanite zbog ljubavi.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Koncept izdavaštvo j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538326547

13.5x21cm

Meki uvez

2023.

344

Sanja Ščibajlo

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje