Mala čajana u Tokiju
0

Mala čajana u Tokiju

Julie Caplin

Fiona, putopisna blogerica, oduvijek je sanjala o tome da posjeti Tokio. Sve otkada je dobila priliku da ga posjeti, s plaćenim svim troškovima, čini joj se da živi u snu. Stigavši u Tokio, Fiona...

13,14 € (99,00 kn)

Sažetak knjige

Fiona, putopisna blogerica, oduvijek je sanjala o tome da posjeti Tokio. Sve otkada je dobila priliku da ga posjeti, s plaćenim svim troškovima, čini joj se da živi u snu. Stigavši u Tokio, Fiona vrlo brzo shvaća da je osvojena sjajem i blještavilom grada ispunjenog golemim neboderima, prepunim ulicama i tihim restoranima iz kojih se širi opojni miris miso-juhe. San traje sve do trenutka kada sretne zaboravljenu ljubav koja ju je ostavila slomljenog srca prije deset godina, fotografom Gabeom kojega je, kako se Fioni čini, 10 godina učinilo još privlačnijim. Nova ljubavni roman Julije Caplin natjerat će vas da zgrabite putovnicu i počnete planirati vlastitu avanturu u Tokio. Baš kao što je i Fionu, Vrtoglava romansa između Fione i Gabea učinit će da život gledate novim očima!

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Koncept izdavaštvo j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538326189

13.5x21cm

Meki uvez

2021.

336

Barbara Kružić

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?