Kad je bio grešan
NEDOSTUPNO
0

Kad je bio grešan

Julia Quinn

6. dio serijala o obitelji Bridgerton

11,93 €

Sažetak knjige

Kada prvi put ugleda Francescu Bridgerton, Michael Stirling, poznati ozloglašeni londonski neženja, doživi onaj trenutak koji smo svi jednom doživjeli, trenutak koji nas toliko prodre i uzdrma da postanemo itekako svjesni da ništa nakon njega neće biti isto. Nakon života ispunjenog proganjanjem žena i vina, nikad ne dopuštajući svom srcu da iskreno i potpuno zavoli nekog, Michael se zaljubljuje u Francescu tako snažno da se jedva uspijeva održati na nogama. Ono što ga potpuno dokrajči je kada sazna da je večer kada je upoznao Francescu Bridgerton je posljednja večer na kojoj Francesca nosi prezime Bridgerton. I činjenica da će za trideset šest sati preuzeti prezime njegovog rođaka nimalo ne olakšava stvar…

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Mozaik knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531430357

14x20cm

Meki uvez

2021.

396

Marin Popović

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje