book cover
Jutro poslije Stvaranja Augusta B I
book cover
Pročitaj odlomak

Jutro poslije Stvaranja

Augusta B I

Nina je odlučila obračunati se s Bogom. I Crkvom. I Vjerom. Bog joj se nije ukazao, Crkva joj nije oprostila, a Vjera joj nije pomogla da se utješi nakon 'grijeha' koji je počinila. I zato ih je sve odbacila nakon što ih je svojevoljno prigrlila kako bi Pripadala. No, sudbina je htjela drugačije. Ni

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 172
Dimenzije 14,5x21,5

Sažetak knjige

Nina je odlučila obračunati se s Bogom. I Crkvom. I Vjerom. Bog joj se nije ukazao, Crkva joj nije oprostila, a Vjera joj nije pomogla da se utješi nakon 'grijeha' koji je počinila. I zato ih je sve odbacila nakon što ih je svojevoljno prigrlila kako bi Pripadala. No, sudbina je htjela drugačije. Nina je upoznala Antu. Svećenika kojem je odlučila skinuti kolar. Ante je Ninu odlučio vratiti Vjeri. I Bogu. Crkva im se našla na putu. I svi Crkveni tabui o kojima Nina polemizira i koje propituje uz pomoć živopisnih prijateljica Xen i Sonje čije potpuno različite živote jedino ona spaja.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Pink pong data
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789534941317
Dimenzije: 14,5x21,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?