Jato
0

1. dio trilogije

16,50 €

Sažetak knjige

Prvi nastavak serijala. Dramatična priča o sazrijevanju i vrelom seksualnom oslobođenju.Cecelia je završila srednju školu, ali umjesto da uživa u slobodi prije početka studiranja, mora raditi u očevoj tvrtki godinu dana kako ne bi ostala bez milijunskog naslijeđa. Pomirena sa sudbinom, odlazi u gradić okružen planinama spremna na najdosadniju godinu u životu. Međutim, ondje upoznaje skupinu prelijepih, no problematičnih mladića koje sve krase iste tetovaže gavrana… Jedina zanimacija su im bilijar i neki tajanstveni poslići za koje Cecelia sluti da su nezakoniti. Ne može odoljeti privlačnosti prema Seanu, tvorničkom nadzorniku, koji je kao zraka sunca u njezinoj tmurnoj svakodnevici. Privlači je i Dominic, crni oblak koji ju prezire jer misli da je razmažena bogatašica. Dok pokušava izabrati jednog (i pita se mora li se uopće odlučiti samo za jednog…), Cecelia doznaje sve više njihovih tajni, od kojih su neke prilično opasne. Svjesna je da tone sve dublje, ali nije sigurna može li se izvući na površinu. Niti želi li to uopće.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Fokus komunikacije d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533492742

0x20.5x14.8cm

Meki uvez

-

332

Eli Gilić

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje