Iduće godine u isto vrijeme
1

Iduće godine u isto vrijeme

Sophie Cousens

Minnie Cooper, skromnu pekaricu opuštena karaktera, od samog rođenja prati nesreća. Quinn Hamilton, jin njenome jangu, rođen na isti dan, kao da je pokupio sreću za njih oboje. Quinn ne samo da je...

13,14 €

Sažetak knjige

Minnie Cooper, skromnu pekaricu opuštena karaktera, od samog rođenja prati nesreća. Quinn Hamilton, jin njenome jangu, rođen na isti dan, kao da je pokupio sreću za njih oboje. Quinn ne samo da je ukrao titulu prve bebe rođene u 1990. za svega par minuta, već i ime koje je trebalo biti njeno. Svaki put kada pomisli da će joj život krenuti nabolje, nesreća se svakim novim rođendanom vrati još jača, tek toliko da pokaže da još uvijek nije gotova s njom. Nakon 30 godina slučajnih susreta, tijekom proslave Nove Godine, sudbina napokon spaja Minnie i Quinna. Minnie tada dobije priliku uvjeriti se da je Quinn zaista pravi srećković: ne samo da je zgodan, šarmantan i uspješan – već uz sve to ima i savršenu djevojku! Ali, ako su njih dvoje zaista različita sorta, kako to da se ne mogu prestati susretati? I zašto se, kvragu, nakon svakog susreta oboje ne mogu suzdržati od nade da između njih nikne nešto više…

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Egmont d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531322140

13.5x20.5cm

Meki uvez

2021.

338

Silvija Čolić

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje