Dogodine u Havani
0

Dogodine u Havani

Chanel Cleeton

1. dio sage o Perezovima

15,79 €

Sažetak knjige

Nakon smrti voljene bake, Amerikanka Kubanskog podrijetla putuje u Havanu u potrazi za svojim korijenima u namjeri da sazna više o svom podrijetlu – i otkriva obiteljsku tajnu koja se čuvana sve od Kubanske Revolucije…Šezdeset godina nakon što je Elisa Perez izbjegla u Ameriku sa Kube, svojoj unuci Marisol Ferrera daje zadatak da njen pepeo prospe u voljenoj joj Kubi iz koje je morala izbjeći tokom Revolucije. Stigavši u Havanu, Marisol pokušava shvatiti jaz između nenadmašne prirodne ljepote Kube sa njenim nestabilnim političkim tlom. Nakon što počne klupko obiteljske prošlosti počne raspetljavati, njena pažnja sve više biva usmjerena na privlačnog muškarca koji skriva tajni koliko i njena pokojna baka. Nije potrebno dugo da se Marisol počne zaljubljivati u misterioznog stranca. Da bi došla do kraja svoje potrage, Marisol će ponovno trebati pomoć Elise Perez da je podsjeti što znači prava hrabrost i odricanje.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Sonatina j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789534860113

14x21.6cm

Meki uvez

2019.

368

Jelena Pataki

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje