Bludne godine
NEDOSTUPNO
0

Bludne godine

Aldo Dobrovac

Bludne godine putopisni su roman protkan erotikom, ali i izvjesnom dozom esejistike . Pisan je na osnovi osobnih iskustava stečenih tijekom mnogobrojnih putovanja zadnjih petnaestak godina. Radnja se...

13,14 €

Sažetak knjige

Bludne godine putopisni su roman protkan erotikom, ali i izvjesnom dozom esejistike . Pisan je na osnovi osobnih iskustava stečenih tijekom mnogobrojnih putovanja zadnjih petnaestak godina. Radnja se odigrava na tri kontinenta, u egzotičnim zemljama poput Kube i Tajlanda, a ispričana je u prvom licu. Glavni lik sklon je hedonizmu koji ga potiče na neumorno istraživanje i otkrivanje novih mjesta gdje zadovoljava svoju naklonost prema lijepim ženama, gastronomiji i umjetnosti. U radnji se stalno pojavljuju neobični i neočekivani zapleti, a ispričan je niz različitih priča koje svoj epilog i smisao dostižu na kraju romana.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

-

Hrvatski jezik

9789534816301

0x21x14.8cm

Meki uvez

-

480

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje