Bandit ljubavi
0

Bandit ljubavi

Juanita Savage

Mlada Irkinja Myra najveća je zavodnica i lomiteljica srdaca londonske visoke scene. Ruku je obečala čovjeku kojeg ne voli, ali koji je dovoljno bogat da joj omogući životni stil na koji je navikla....

21,60 € (162,75 kn)

Sažetak knjige

Mlada Irkinja Myra najveća je zavodnica i lomiteljica srdaca londonske visoke scene. Ruku je obečala čovjeku kojeg ne voli, ali koji je dovoljno bogat da joj omogući životni stil na koji je navikla. No jedan slučajni susret sa španjolskim plemićem Don Carlosom, stubokom će promjeniti njen život. Uporni ljubavnik učinit će sve da ju osvoji. Čak i zločin.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

VF Libris j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789535940722

13.5x19.5cm

Tvrdi uvez

2017.

256

Sanja Petriška

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?