Ubojita Finlay Donovan
0

Ubojita Finlay Donovan

Elle Cosimano

Kada vam bivši muž najuri dadilju bez vašeg znanja, i kada vam četverogodišnja kćer mora ići u vrtić s kosom potpuno uništenom samoljepljivom trakom, možete sa sigurnošću reći da vam je život krenuo...

19,90 €

Sažetak knjige

Kada vam bivši muž najuri dadilju bez vašeg znanja, i kada vam četverogodišnja kćer mora ići u vrtić s kosom potpuno uništenom samoljepljivom trakom, možete sa sigurnošću reći da vam je život krenuo nizbrdo. Upravo se tako osjeća Finlay Donovan, samohrana majka i ne baš uspješna autorica krimića. Peh je prati do te mjere da je tiho čestitala samoj sebi kada je stigla navrijeme na sastanak s agenticom. Međutim, dok Finlay i njena agentica razgovaraju o radnji njenog novog romana, gospođa sa susjednim stolom besramno prisluškuje njihov razgovor i nekako iz svega uspije shvatiti da je Finlay plaćeni ubojica specijalizirana za eliminaciju problematičnih muževa. Kada pronađe papirić na kojemu je napisano ženino ime i obećanje o pozamašnom iznosu novca za obavljeni posao, Finlay odjednom dobiva novu inspiraciju za svoj roman.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Mozaik knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531432016

14x20cm

Meki uvez

2022.

352

Ivana Bodul

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje