Slučaj vlastite pogibelji
0

Slučaj vlastite pogibelji

Kristian Novak

Prometni policajac, na samom početku svoje karijere, pronađen je mrtav na stražnjem sjedištu auta. Bez obdukcije, bez temeljnog detektivskog istraživanja, njegova smrt proglašena je samoubojstvom. No...

24,00 € (180,83 kn)

Sažetak knjige

Prometni policajac, na samom početku svoje karijere, pronađen je mrtav na stražnjem sjedištu auta. Bez obdukcije, bez temeljnog detektivskog istraživanja, njegova smrt proglašena je samoubojstvom. No javnost ne vjeruje policiji. Kao ni obitelj preminuloga, a naročito njegov brat, također policajac. Naoružan znanjem o internim policijskim aferama, duboko je svjestan da nešto ne štima i da službena priča ne odgovara stvarnosti. Istovremeno, jedna ambiciozna profesorica koristi ovu situaciju kako bi svojoj srednjoškolskoj dramskoj grupi pobliže dočarala problematiku Antigone te dokazala njenu svevremenost. No, njena interpretacija izazove više problema nego što je očekivala, te se uskoro nalazi u borbi za istinu s lokalnim moćnicima i uvrijeđenim roditeljima, koji daju sve od sebe da unište same temelje svega što je stvarala čitav život. Ipak, u ovoj borbi, njena unutrašnja snaga koja je čučala u njoj čitav život, izronit će, i pitoma profesorica postat će žestok borac za istinu. "Slučaj vlastite pogibelji", autora Kristiana Novaka, vodi čitatelje kroz kompleksnu mrežu društvenih sukoba, postavljajući pitanja o korupciji, integritetu i sukobu između pojedinca i sistema, te će nas podsjetiti što znači preuzeti rizik za pravu stvar, i zadržati hrabrost čak i dok smo suočeni sa duboko ukorijenjenim sistemskim čudovištem.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Naklada OceanMore d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533321677

0x21x14cm

Tvrdi uvez

2023.

280

-

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?