book cover
Peta žena Henning Mankell
book cover
Pročitaj odlomak

Peta žena

Šesti slučaj istražitelja Kurta Wallandera

Henning Mankell

Henning Mankell nam donosi još jedan slučaj detektiva Kurta Wallandera, šesti po redu, koji ga vodi do srca Afrike, gdje mora razriješiti slučaj pet ubijenih žena. Četiri od njih su bile redovnice, no peta, čiji je slučaj zataškala policija, ostaje neidentificirana. Gotovo godinu dana kasnije, u Šve

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 576
Dimenzije 14x20

Sažetak knjige

Henning Mankell nam donosi još jedan slučaj detektiva Kurta Wallandera, šesti po redu, koji ga vodi do srca Afrike, gdje mora razriješiti slučaj pet ubijenih žena. Četiri od njih su bile redovnice, no peta, čiji je slučaj zataškala policija, ostaje neidentificirana. Gotovo godinu dana kasnije, u Švedskoj se otkrivaju dva brutalna ubojstva koja zgroze naciju: trgovac u mirovini i rekreativni promatrač ptica pronađen je nabijen na kolce iza svoje kuće; i bivši cvjećar kojeg su pronašli zavezanog za stablo i zadavljenog. Lubanja, dnevnik nepoznatog autora i fotografija na kojoj su tri nepoznata muškarca su jedini tragovi koje inspektor Kurt Wallander ima, i oni ga vode sve do naizgled nepovezanog ubojstva pete žene u Africi koje se desilo godinu dana ranije. Šesti nastavak avantura detektiva Wallandera testirat će njegovu inteligenciju, snagu i strpljenje kao nijedan slučaj u njegovoj karijeri.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Branka Grubić
ISBN-13: 9789531431255
Dimenzije: 14x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?