Krvavi mjesec
0

Krvavi mjesec

Jo Nesbo

Harry Hole, Knjiga 13.

19,99 €

Sažetak knjige

U 13. nastavku serijala zatičemo Harryja Holea, nekadašnjeg norveškog detektiva, u Los Angelesu gdje zajedno sa svojim unutarnjim demonima aktivno radi na uništenju svog života. No, novi slučaj koji je dobio šalje ga natrag u Norvešku, u Oslo, gdje se nedavno desio niz nestanaka u kojima su sve žrtve bile djevojke. Kad policija pronađe unakaženo tijelo jedne od njih, jasno je da se moraju suočiti s iznimno poremećenim ubojicom. Iako njegovi bivši kolege znaju da je Harry specijalist za ovakve slučajeve, nema službenog poziva za povratak. Umjesto toga, bogataš iz Osla ga angažira kao privatnog istražitelja, tvrdeći da su ga mediji nepravedno okrivili za nestanke. Plan je sljedeći: Harry će se riješiti slučaj, zaraditi dovoljno novca da otplati dugove kartelu, i spasiti život stare glumice u Los Angelesu. No život ne bi bio to što jest kada bi poštivao naše planove. Harry se suočava s mnogim moralnim dilemama, uključujući i pitanje jesu li njegove metode opravdane ako donose pravdu. Njegova kompleksna priča dodatno se komplicira njegovom osobnom borbenošću i stalnom potragom za iskupljenjem, što ovu knjigu čini iznimno upečatljivom i emocionalno nabijenom. Ako ste ljubitelj trilera koji istražuju tamne kutke ljudske psihe, ovo je knjiga koju ne smijete propustiti.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Fokus komunikacije d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533492513

15x23cm

Meki uvez

2023.

432

Jelena Loma

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje