Djevojka iz pisma
NEDOSTUPNO
0

Djevojka iz pisma

Emily Gunnis

Pismo od kojeg puca srce. Zarobljena djevojka. I tajna koju treba otkriti…1956. Ivy Jenkins je, trudna i prezrena, poslana u samostan Svete Margarete, mračno i turobno mjesto za samohrane majke....

15,79 €

Sažetak knjige

Pismo od kojeg puca srce. Zarobljena djevojka. I tajna koju treba otkriti…1956. Ivy Jenkins je, trudna i prezrena, poslana u samostan Svete Margarete, mračno i turobno mjesto za samohrane majke. Njena beba je dana na posvajanje. Ivy ostaje u samostanu. Sadašnjost. Novinarka Samantha Harper očajnički se želi maknuti iz rutine. Prilika se ukaže kada joj u ruke dopadne staro pismo koje je duboko potrese i dirne. Pismo nosi poziv u pomoć mlade majke iz samostana Svete Margarete i vrijeme samo što nije isteklo. Odlučivši da će djelovati, Sam postaje dio tragične priče u kojoj otkriva niz misterioznih smrti povezanih sa samostanom u kojem je mlada majka bila zatočena. Vrijeme joj istječe jer je Sveta Margareta planirana za rušenje i Samantha ima tek nekoliko sati da riješi šezdesetogodišnji misterij. Hoće li uspjeti doći do istine, ili je Ivyinoj tajni suđeno da ostane nerazriješena?

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Mozaik knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531426817

14x20cm

Meki uvez

2020.

348

Marko Mravunac

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje