book cover
Bourneova izdaja Robert Ludlum
book cover
Pročitaj odlomak

Bourneova izdaja

Robert Ludlum Eric Van Lustbader

Progonjen vizijama umiruće žene i izgubljenog sjećanja Jason Bourne prisiljen je potražiti pomoć psihijatra. No psihijatar skriva mračnu tajnu, on je izvršitelj mentalne sabotaže Jasona Bourna prema planu islamističke terorističke organizacije kojoj je glavni cilj napad na glavni grad Sjedinjenih Am

Format Meki uvez
Godina izdanja 2008
Broj stranica 456
Dimenzije 13,5x20,5

Sažetak knjige

Progonjen vizijama umiruće žene i izgubljenog sjećanja Jason Bourne prisiljen je potražiti pomoć psihijatra. No psihijatar skriva mračnu tajnu, on je izvršitelj mentalne sabotaže Jasona Bourna prema planu islamističke terorističke organizacije kojoj je glavni cilj napad na glavni grad Sjedinjenih Američkih Država Washington. Uz pomoć tajne agentice i u borbi s vremenom Jason Bourne mora što prije otkriti izdajicu unutar obavještajne agencije i sprječiti napad. Nakon "Bourneovog nasljeđa" drugi roman u kojem autor nastavlja seriju priča o Ludlumovu tajnom agentu i špijunu Jasonu Bournu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Extrade d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ivana Jandras
ISBN-13: 9789532401134
Dimenzije: 13,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?