book cover
Bijesna vojska Fred Vargas
book cover
Pročitaj odlomak

Bijesna vojska

Fred Vargas

Inspektor Jean-Baptiste Adamsberg iz pariške Kriminalističke brigade iznenadio se kad ga je posjetila nepoznata žena i ispričala mu legendu o Bijesnoj vojsci – skupini koja luta stazama Normandije pod vodstvom samog vraga. Vjeruje se da će osobe koje vide u društvu Bijesne vojske uskoro umrijeti ili

Format Meki uvez
Godina izdanja 2012
Broj stranica 368
Dimenzije 15x23

Sažetak knjige

Inspektor Jean-Baptiste Adamsberg iz pariške Kriminalističke brigade iznenadio se kad ga je posjetila nepoznata žena i ispričala mu legendu o Bijesnoj vojsci – skupini koja luta stazama Normandije pod vodstvom samog vraga. Vjeruje se da će osobe koje vide u društvu Bijesne vojske uskoro umrijeti ili biti ubijene. Michel Herbier, mjesni lovokradica, doista je nestao nakon što ga je 'ulovila' Bijesna vojska. Adamsberg odlazi u normandijsko selo i pokušava dokučiti što se krije iza straha i praznovjerja mještana.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Edicije Božićević d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Dubravka Celebrini
ISBN-13: 9789536751785
Dimenzije: 15x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?