book cover
Arsen Lupin protiv Sherlocka Holmesa Maurice Leblanc
book cover
Pročitaj odlomak

Arsen Lupin protiv Sherlocka Holmesa

Maurice Leblanc

LeBLancova kreacija, gospodin i lopov Arsene Lupin je sve što možete očekivati od francuskog aristokrata - dovitljiv, šarmantan, briljantan, lukav... a možda i najbolji lopov na svijetu. U ovoj klasičnoj priči Lupin se sukobljava s jedinim čovjekom koji ga može zaustaviti... ni s kim drugim nego vel

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 240
Dimenzije 14x20

Sažetak knjige

LeBLancova kreacija, gospodin i lopov Arsene Lupin je sve što možete očekivati od francuskog aristokrata - dovitljiv, šarmantan, briljantan, lukav... a možda i najbolji lopov na svijetu. U ovoj klasičnoj priči Lupin se sukobljava s jedinim čovjekom koji ga može zaustaviti... ni s kim drugim nego velikim britanskim gospodinom i detektivom Sherlockom Holmesom! Tko će trijumfirati? Sukob ova dva maga dedukcije, kojom se koriste u različite svrhe, više se puta našao na velikom i malom ekranu, pa čak i u japanskim mangama.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Književna udruga Krug knjiga
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538055621
Dimenzije: 14x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?