Arsen Lupin protiv Sherlocka Holmesa
NEDOSTUPNO
0

Arsen Lupin protiv Sherlocka Holmesa

Maurice Leblanc

LeBLancova kreacija, gospodin i lopov Arsene Lupin je sve što možete očekivati od francuskog aristokrata - dovitljiv, šarmantan, briljantan, lukav... a možda i najbolji lopov na svijetu. U ovoj...

22,43 €

Sažetak knjige

LeBLancova kreacija, gospodin i lopov Arsene Lupin je sve što možete očekivati od francuskog aristokrata - dovitljiv, šarmantan, briljantan, lukav... a možda i najbolji lopov na svijetu. U ovoj klasičnoj priči Lupin se sukobljava s jedinim čovjekom koji ga može zaustaviti... ni s kim drugim nego velikim britanskim gospodinom i detektivom Sherlockom Holmesom! Tko će trijumfirati? Sukob ova dva maga dedukcije, kojom se koriste u različite svrhe, više se puta našao na velikom i malom ekranu, pa čak i u japanskim mangama.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Književna udruga Krug knjiga

Hrvatski jezik

9789538055621

14x20cm

Tvrdi uvez

2021.

240

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje