Angel
NEDOSTUPNO
0

Angel

Carter Brown

Angel je bila odgovor na snove svakog muškarca. Pored nje je čak i Venera bila na drugom mjestu. Jedna minuta s Angel i policijski poručnik Al Wheeler počeo je uživati u činjenici što je poslan...

5,18 €

Sažetak knjige

Angel je bila odgovor na snove svakog muškarca. Pored nje je čak i Venera bila na drugom mjestu. Jedna minuta s Angel i policijski poručnik Al Wheeler počeo je uživati u činjenici što je poslan istražiti rutinski prometni prekršaj. Pet minuta s Angel i Al Wheeler je znao kako je na pravom mjestu, u pravo vrijeme, s pravom djevojkom. Jer u tih je pet minuta policijski poručnik Al Wheeler postao svjedokom umorstva! Australski pisac (pravog imena Alan G. Yates) koji je od 1953. do 1968. godine napisao pod pseudonimom Carter Brown stotinu i pedest kriminalističkih romana. Bio je vrlo popularan u Sjedinjenim Američkim Državama, ali nikada u Europi. Ovaj je roman napisao 1962. godine. U njemu poručnik Al Wheeler, pomoćnik u šerifovom uredu rješava nestretni slučaj ili ubojstvo koje mu se dogodilo pred nosom - u eksploziji aviona poginuo je jedan čovjek. Kakva je u cijelom slučaju uloga prekrasne plavuše Angel, a koje su uloge četvorice letača, prijatelja i suboraca u Koreji...

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Zagrebačka naklada d.o.o.

Hrvatski jezik

9789536996520

13.5x19.5cm

Meki uvez

2004.

143

Mario Jović

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje