book cover
Alibi na dnu oceana Paul Levine
book cover
Pročitaj odlomak

Alibi na dnu oceana

Lord protiv Solomona

Paul Levine

Oni su krajnje pogrešno sparen odvjetnički duo s Floride: ona je glamurozna žena plave krvi iz Miamija, a on “tarzan“ s plaže... Kad se oni spoje, možete sve zakone baciti kroz prozor! Što dobivate kada pomiješate lijepe ljude, obiteljske tajne i jahtu nasukanu na Sunset Key-u na kojoj se nalazi sto

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Broj stranica 513

Sažetak knjige

Oni su krajnje pogrešno sparen odvjetnički duo s Floride: ona je glamurozna žena plave krvi iz Miamija, a on “tarzan“ s plaže... Kad se oni spoje, možete sve zakone baciti kroz prozor! Što dobivate kada pomiješate lijepe ljude, obiteljske tajne i jahtu nasukanu na Sunset Key-u na kojoj se nalazi sto tisuća dolara i muškarac koji umire? Ako ste Steve Solomon vidite zlatnu priliku da pokrenete vrtku Solomon &, Lord. Ako ste Victoria Lord, vidite odličnu priliku za osamostaljenje... Dok je njezin stric osumnjičenik u slučaju umorstva i njezin komad od bivšeg dečka u blizini, Victoria vrsi pritisak kako bi preuzela kontrolu, a Solomon se muči da je ne bi izgubio... Dok ih očekuje skupi sudski postupak, bore se protiv vremena, jedno drugoga, kako bi razotkrili ubojicu koji je došao u raj - i nije otišao!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Leo-commerce d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Vesna Valenčić
ISBN-13: 9789532182347
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?