book cover
Adios muchachos Daniel Chavarria
book cover
Pročitaj odlomak

Adios muchachos

Triler 12

Daniel Chavarria

Alicia je bila najzanosnija prostitutka na biciklu u cijeloj Havani…Ako zbog ničeg drugog, onda zbog Daniela Chavarrije i njegovog pustolovnog romana o novcu, seksu i kriminalu u Havani, Sjedinjene Države bi trebale smjesta ukinuti embargo prema Kubi. U Adios Muchachos, senor Chavarria nam nudi euro

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2006
Broj stranica 144
Dimenzije 13,5x19,5

Sažetak knjige

Alicia je bila najzanosnija prostitutka na biciklu u cijeloj Havani…Ako zbog ničeg drugog, onda zbog Daniela Chavarrije i njegovog pustolovnog romana o novcu, seksu i kriminalu u Havani, Sjedinjene Države bi trebale smjesta ukinuti embargo prema Kubi. U Adios Muchachos, senor Chavarria nam nudi europske milijunaše koji uvijek rovaju i kopaju u potrazi za novim bogatstvima, prepredene zaljubljenike u ocean koji tragaju za zlatom na potonulim španjolskim galijama, i ubojstvo tako podmuklo i krvavo. Kao začin, tu je duhovita i šarmantna seksi varalica pod imenom Alicia.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Zagrebačka naklada d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ivana Lieli
ISBN-13: 9789532520163
Dimenzije: 13,5x19,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?