Zahir
0

Zahir

Paulo Coelho

Nakon što mu supruga, uspješna novinarka i ratna izvjesteljica, nakon desetogodišnjeg braka nestaje pod sumnjivim okolnostima, u životu slavnoga i bogatog pisca dolazi do dubokog unutrašnjeg loma. On...

13,14 €

Sažetak knjige

Nakon što mu supruga, uspješna novinarka i ratna izvjesteljica, nakon desetogodišnjeg braka nestaje pod sumnjivim okolnostima, u životu slavnoga i bogatog pisca dolazi do dubokog unutrašnjeg loma. On odlazi u potragu za ženom, ali se ta izvanjska potraga, koja ga vodi kroz razne europske zemlje (pa i Hrvatsku), te Aziju, pretvara u retrospektivno sagledavanje i preispitivanje čitavog njegova dotadašnjeg života, svih njegovih bitnih momenata i prijelomnih trenutaka. Ovaj roman, koristeći se naslovnim motivom koji potječe iz islamske tradicije, zapravo govori o traganju modernoga urbanog čovjeka, izgubljena u kaosu i besmislu suvremene užurbanosti, težnje za uspjehom i potrošačkim potrebama, za istinskim duhovnim ispunjenjem. U tom smislu inicijalna potraga za iščezlom suprugom prerasta u svojevrsno hodočašće. U portret i životnu priču glavnog lika autor unosi brojne autobiografske elemente.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

V.B.Z. d.o.o.

Hrvatski jezik

9789532014778

12x20cm

Meki uvez

2019.

308

Boris Dumančić

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje