Violeta
0

Violeta

Isabel Allende

Violeta je epski roman Isabele Allende koji prepričava nadvremensku priču stoljetnog života žene koja je svjedočila najvećim preokretima dvadesetog stoljeća. Jednog olujnog dana 1920. godine na...

18,45 €

Sažetak knjige

Violeta je epski roman Isabele Allende koji prepričava nadvremensku priču stoljetnog života žene koja je svjedočila najvećim preokretima dvadesetog stoljeća. Jednog olujnog dana 1920. godine na svijet dolazi Violeta, čiji je život otpočetka označen povijesno značajnim i izuzetnim događajima – rođena je u jeci Velikog rata, a odmah za njom na obale Južne Amerike stiže i Španjolska gripa! Preživljavajući tu pošast, njezina obitelj napokon posustaje uslijed Velike depresije te je primorana preseliti iz grada u predivan, no dalek i divlji dio zemlje. Tamo provodi djetinjstvo, odrasta i upoznaje svog prvog prosioca… Preko pisama, Violeta se obraća nekome koga voli više od svega, prepričavajući trenutke strasti, boli, vremena siromaštva i bogatstva, teških gubitaka i iznimne sreće. Njezin život označit će, između ostaloga, doba feminističkih pokreta, uzdignuća i pada tirana, prolaska i dolaska čak dvije pandemije. Dopustite si da vas iznenadi veličanstvena silina i snaga priče koja stane u samo jedno stoljeće, u jedan život, u jednu knjigu...

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Vuković & Runjić

Hrvatski jezik

9789532863147

15.6x23.4cm

Meki uvez

2022.

336

Željka Somun

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje