U ime kapitala
0

U ime kapitala

Paula Rem

ProstorVrijeme distopijskog romana Paule Rem je u velikom obracˇunu s mjestom i sadrzˇajem osobnosti triju junakinja, dovedenih iz ranih autoricˇinih romana Cˇetiri dimenzije pobune i Put u...

18,58 €

Sažetak knjige

ProstorVrijeme distopijskog romana Paule Rem je u velikom obracˇunu s mjestom i sadrzˇajem osobnosti triju junakinja, dovedenih iz ranih autoricˇinih romana Cˇetiri dimenzije pobune i Put u nepoznato, koje su sada u svojim ozbiljno poststudentskim godinama, posve su zagubljenih vlastitih imena i zaboravljenih mladezˇnih interesa za vlastitu kreativnost, pa su sada subjektnim znacˇajkama izjednacˇene sa svojim zanimanjima, prebivajuc´i u svijetu koji trajno zˇivi svoju neosvijesˇtenu i megakorporacijski iskorumpiranu povijesnu krizu. Okruzˇene su ratom, dubokim primitivizmom, postotuđenjem, s trilerskim prizorima i apsurdom. Ljubav je njihova, tih triju junakinja, najisturenija potraga, a velovi njihovih preupisanih identiteta se nastoje osvijestiti i osvijetliti. Ne uspijeva svim trima. Ali, uspijeva li to njihovom novom svijetu?

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Meandarmedia d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533342863

14x20cm

Meki uvez

2021.

210

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje