book cover
Tvoj drugi život počinje kad shvatiš da imaš samo jedan Raphaelle Giordano
Kupi 79,20 kn (10,51 €) 99,00 kn (13,14 €)
book cover
Pročitaj odlomak

Tvoj drugi život počinje kad shvatiš da imaš samo jedan

Raphaelle Giordano

Patite li vi od rutinitisa? Rutinitis je emotivni poremećaj koji sve više postaje pošast modernog vremena, pogotovo u zapadnim zemljama. Simptomi su gotovo uvijek isti: Nedostatak motivacije, potištenost, gubitak smisla, sreće usred materijalnog bogatstva, osjećaj razočaranosti i letargije, da nabro

99,00 kn (13,14 €)

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 79,20 kn (10,51 €)

Format Meki uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 204
Dimenzije 13,5x20,5

Sažetak knjige

Patite li vi od rutinitisa? Rutinitis je emotivni poremećaj koji sve više postaje pošast modernog vremena, pogotovo u zapadnim zemljama. Simptomi su gotovo uvijek isti: Nedostatak motivacije, potištenost, gubitak smisla, sreće usred materijalnog bogatstva, osjećaj razočaranosti i letargije, da nabrojimo sao neke. Ako niste nikada čuli za rutinitis, dopustite Claudu, rutinologu, da vam pomogne. Velike su šanse da ga već imate. Ova simpatična, lepršava i poučna priča prati Camille, ženu koja ima trideset osam godina i tri mjeseca, obitelj, financijski bezbrižan život i sve preduvjete da bude sretna, zadovoljna i ispunjena. No, nešto je koči! Kada nakon prometne nesreće upozna Clauda, rutinologa, od njega počinje učiti umijeće mijenjanja vlastitog života i ispunjavanja snova i uspijeva se izliječiti od ove suptilne i zloćudne bolesti. Priča o Camille i Claudu govori o putovanju od rutine i nezadovoljstva do sreće i ispunjenosti i inspirat će sve čitatelje da naprave prve korake prema životu kakvom žele i zaslužuju.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Egmont d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 13,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?