Teta Julia i piskaralo
0

Teta Julia i piskaralo

Mario Vargas Llosa

Dijelom autobiografski roman iz 1977. godine prati događaje iz autorove mladosti kad je kao osamnaestogodišnjak započeo vezu s deset godina starijom Julijom Urquidi, sestrom svoje ujne. Marito...

10,62 €

Sažetak knjige

Dijelom autobiografski roman iz 1977. godine prati događaje iz autorove mladosti kad je kao osamnaestogodišnjak započeo vezu s deset godina starijom Julijom Urquidi, sestrom svoje ujne. Marito Varguitas je nadobudni mladić koji priželjkuje postati pisac. Studira pravo, radi kao urednik informativnog programa radiopostaje Panamericana i na zgražanje obitelji započinje vezu s tetom Julijom. Nastojanja nadobudnog mladog pisca Marita izmjenjuju se s poglavljima radijskih sapunica koja piše Pedro Camacho, drugi protagonist ovog romana. Camacho počinje kao genijalni autor radijskih melodrama koje osim što piše i sam izvodi za svoje brojne slušatelje. Dok Maritova i Julijina romansa napreduje punom parom, Camachove osebujne priče postaju sve konfuznije i odražavaju Camachov slom i put prema ludilu. Kao i ostali romani Vargasa Llose i ovaj satirični roman otkriva autorovu izuzetnu pripovjedačku virtuoznost.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Vuković & Runjić

Hrvatski jezik

9789532861600

16x23cm

Meki uvez

2017.

366

Maja Tančik

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje