book cover
Starenje za početnike Branka Erdelji-Štivić
book cover
Pročitaj odlomak

Starenje za početnike

Branka Erdelji-Štivić

Tema romana je preispitivanje odnosa pred odlazak u mirovinu i kreativno rješenje krize zrele dobi. Jesam li vodila svoj život k toj mirnoj, staloženoj,neupadljivoj frustriranoj osobi kakva sam postala ili sam se prepustila pa kud stignem? I stigla sam u krasnu veliku kuću na Bukovcu, s mužem ugledn

Format Meki uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 268
Dimenzije 14,5x19,5

Sažetak knjige

Tema romana je preispitivanje odnosa pred odlazak u mirovinu i kreativno rješenje krize zrele dobi. Jesam li vodila svoj život k toj mirnoj, staloženoj,neupadljivoj frustriranoj osobi kakva sam postala ili sam se prepustila pa kud stignem? I stigla sam u krasnu veliku kuću na Bukovcu, s mužem uglednim i dobrostojećim odvjetnikom, kćerkom vaskularnom kirurginjom i sinom elektroinženjerom, snahom znanstvenicom, krasnom unučicom, pred odlaskom u mirovinu na dobar i pristojan način. Trebala bih biti sretna i zahvalna, a ja sam samo sama – priča Melita, glavna junakinja romana„Starenje za početnike“, čiji odlazak u mirovnu prati pobuna i želja za preispitivanjem odnosa koje je gradila cijeli život. Svoje autentične osjećaje i stvarne potrebe Melita će osvijestiti uz pomoć svog„drugog ja“, nekonvencionalne Ite.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Beletra j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538209123
Dimenzije: 14,5x19,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?