Prvi dan ostatka tvog života
0

Prvi dan ostatka tvog života

Maud Ankaoua

Maëlle živi strogo uhodanim životom u kojemu slobodno vrijeme ne postoji, a snovi su nešto što se dešava samo drugim ljudima. Jer uspješnoj direktorici financija nisu potrebni snovi, ni slobodno...

17,12 €

Sažetak knjige

Maëlle živi strogo uhodanim životom u kojemu slobodno vrijeme ne postoji, a snovi su nešto što se dešava samo drugim ljudima. Jer uspješnoj direktorici financija nisu potrebni snovi, ni slobodno vrijeme, a kamo li užitak. Međutim, kada je najbolja prijateljica Romane zamoli za uslugu gdje je ulog pitanje života i smrti, Maëlleina iluzija o savršeno posloženom životu počinje se urušavati. Dio usluge koju je obećala Romanei podrazumijeva odlazak u Nepal i uspon na Himalaje, put koji će se pretvoriti u ozbiljno duhovno putovanje na kojemu će mlada i uspješna direktorica financija početi shvaćati da njena verzija stvarnosti možda i nije najidealnije viđenje svijeta. U Nepalu Maëlle će zaista pronaći ključ za istinsku sreću. No hoće li to biti dovoljno i da spasi život najbolje prijateljice?

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Poetika j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789534951965

14x21cm

Meki uvez

2022.

320

Maja Ručević

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?