book cover
Prvi dan ostatka tvog života Maud Ankaoua
book cover
Pročitaj odlomak

Prvi dan ostatka tvog života

Maud Ankaoua

Maëlle živi strogo uhodanim životom u kojemu slobodno vrijeme ne postoji, a snovi su nešto što se dešava samo drugim ljudima. Jer uspješnoj direktorici financija nisu potrebni snovi, ni slobodno vrijeme, a kamo li užitak. Međutim, kada je najbolja prijateljica Romane zamoli za uslugu gdje je ulog pi

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 320
Dimenzije 14x21

Sažetak knjige

Maëlle živi strogo uhodanim životom u kojemu slobodno vrijeme ne postoji, a snovi su nešto što se dešava samo drugim ljudima. Jer uspješnoj direktorici financija nisu potrebni snovi, ni slobodno vrijeme, a kamo li užitak. Međutim, kada je najbolja prijateljica Romane zamoli za uslugu gdje je ulog pitanje života i smrti, Maëlleina iluzija o savršeno posloženom životu počinje se urušavati. Dio usluge koju je obećala Romanei podrazumijeva odlazak u Nepal i uspon na Himalaje, put koji će se pretvoriti u ozbiljno duhovno putovanje na kojemu će mlada i uspješna direktorica financija početi shvaćati da njena verzija stvarnosti možda i nije najidealnije viđenje svijeta. U Nepalu Maëlle će zaista pronaći ključ za istinsku sreću. No hoće li to biti dovoljno i da spasi život najbolje prijateljice?

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Poetika j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Maja Ručević
ISBN-13: 9789534951965
Dimenzije: 14x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?