Pačinko
0

Pačinko

Min Jin Lee

Nagrađivani roman Pačinko korejske autorice Min Jin Lee donosi nam donosi potresnu, višegeneracijsku sagu o životu zainichi Korejaca u Japanu, priču koja seže od Japansko-Korejskog rata 1910. do...

21,10 €

Sažetak knjige

Nagrađivani roman Pačinko korejske autorice Min Jin Lee donosi nam donosi potresnu, višegeneracijsku sagu o životu zainichi Korejaca u Japanu, priču koja seže od Japansko-Korejskog rata 1910. do kasnih osamdesetih dvadesetog stoljeća. Sve počinje u Busanu 1932. kada bogati Koh Hansu u šetnji ribljom tržnicom prvi put ugleda prelijepu Sunju, i u sebi osjeti duboku žudnju koja mu ne da mira. Ljubav između njih se uskoro pretvori u buktinju, koja se nedugo potom pretvori u plod u Sunjinom trbuhu. Kada otkrije da Koh Hansu ima suprugu i troje djece, Sunjinoj tuzi nema kraja. U nedostatku boljeg izbora, daje svoju ruku siromašnom pastoru koji je odvede u Osaku. Sunjin odlazak iz Koreje, vođen raskošnim perom Min Jin Lee, odjekivat će kroz desetljeća koja dolaze, oblikujući sudbinu budućih naraštaja i označit će početak putovanja koje nas vodi kroz tijesne ulice korejskih tržnica i geta, pa sve do luksuznih pačinko-salona, u kojima kriminalne yakuze vode svoje podzemno kraljevstvo.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Hena com d.o.o.

Hrvatski jezik

9789532593686

14x21.5cm

Meki uvez

2022.

512

Mirna Čubranić

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje