book cover
Oteta Dayana Evans
book cover
Pročitaj odlomak

Oteta

Dayana Evans

Laura Leoni s prijateljima je došla na ljetovanje u Grčku gdje im je prvo odredište bila Atena. Prve noći njihova boravka u pretrpanom hostelu, Lauru je oteo muškarac koji je, po njezinu mišljenju, svojim izgledom zasjenio muževnu ljepotu grčkog boga Apolona. Da bi situacija bila još čudnija, na

Format Meki uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 310
Dimenzije 12,5x20,5

Sažetak knjige

Laura Leoni s prijateljima je došla na ljetovanje u Grčku gdje im je prvo odredište bila Atena. Prve noći njihova boravka u pretrpanom hostelu, Lauru je oteo muškarac koji je, po njezinu mišljenju, svojim izgledom zasjenio muževnu ljepotu grčkog boga Apolona. Da bi situacija bila još čudnija, na njezino pitanje tko je on, misteriozni joj je muškarac odgovorio: „Tvoj budući suprug.“ A kad ga je, šokirana nastalom situacijom upitala zašto ju je oteo, njegov je odgovor glasio: „Jer nisam želio gubiti vrijeme na udvaranje.“ Otkrijte, zajedno sa Laurom, tko je zaista njezin otmičar i koji su njegovi pravi razlozi za otmicu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Leo - commerce d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532186840
Dimenzije: 12,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?