Nizozemska kuća
0

Nizozemska kuća

Ann Patchett

Sreća i jedna lukava investicija iznenada su izveli Cyrila Conroya i njegovu obitelj iz teškog siromaštva i učinili ih nevjerojatno bogatima. Nakon drugog svjetskog rata, Cyril gradi svoje carstvo...

17,12 €

Sažetak knjige

Sreća i jedna lukava investicija iznenada su izveli Cyrila Conroya i njegovu obitelj iz teškog siromaštva i učinili ih nevjerojatno bogatima. Nakon drugog svjetskog rata, Cyril gradi svoje carstvo nekretnina i njegova prva demonstracija bogatstva je upravo kupnja raskošnog imanja zvanog Nizozemska kuća. Iako joj je svrha bila da oduševi Cyrilovu suprugu, Nizozemska kuća započet će niz događaja koji će izbrisati sve ono što je gradio cijelog života. Nizozemska kuća je potresna priča ispričana iz perspektive Cyrilova sina Dannya, dok su on i njegova sestra, briljantno oštroumna i samopouzdana Maeve, izgnani iz kuće gdje su odrasli sa svojom pomajkom. Pad u siromaštvo i gubitak svega što su njihovi roditelji izgradili, čini Nizozemsku kuću briljantnom, pedesetogodišnjom sagom o obitelji, gubitku i bratsko-sestrinskoj ljubavi koja ih istovremeno spašava i sabotira.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Profil knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533138251

15x23cm

Meki uvez

2021.

288

Saša Stančin

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje