book cover
Nizozemska kuća Ann Patchett
book cover
Pročitaj odlomak

Nizozemska kuća

Ann Patchett

Sreća i jedna lukava investicija iznenada su izveli Cyrila Conroya i njegovu obitelj iz teškog siromaštva i učinili ih nevjerojatno bogatima. Nakon drugog svjetskog rata, Cyril gradi svoje carstvo nekretnina i njegova prva demonstracija bogatstva je upravo kupnja raskošnog imanja zvanog Nizozemska k

Format Meki uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 288
Dimenzije 15x23

Sažetak knjige

Sreća i jedna lukava investicija iznenada su izveli Cyrila Conroya i njegovu obitelj iz teškog siromaštva i učinili ih nevjerojatno bogatima. Nakon drugog svjetskog rata, Cyril gradi svoje carstvo nekretnina i njegova prva demonstracija bogatstva je upravo kupnja raskošnog imanja zvanog Nizozemska kuća. Iako joj je svrha bila da oduševi Cyrilovu suprugu, Nizozemska kuća započet će niz događaja koji će izbrisati sve ono što je gradio cijelog života. Nizozemska kuća je potresna priča ispričana iz perspektive Cyrilova sina Dannya, dok su on i njegova sestra, briljantno oštroumna i samopouzdana Maeve, izgnani iz kuće gdje su odrasli sa svojom pomajkom. Pad u siromaštvo i gubitak svega što su njihovi roditelji izgradili, čini Nizozemsku kuću briljantnom, pedesetogodišnjom sagom o obitelji, gubitku i bratsko-sestrinskoj ljubavi koja ih istovremeno spašava i sabotira.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Profil knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Saša Stančin
ISBN-13: 9789533138251
Dimenzije: 15x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?