book cover
Naivan. Super. Erlend Loe
book cover
Pročitaj odlomak

Naivan. Super.

Erlend Loe

Dvadesetpetogodišnjak napušta studij, otkazuje stan i rasprodaje svoje stvari. Zatvara se u bratov stan kako bi otkrio o čemu se tu uopće radi. Život i te stvari. Piše popise. Postaje opsjednut protokom vremena. Preispituje sebe i svoju prošlost, analizira stvarnost... Erlend Loe kombinira krajnje j

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2005
Broj stranica 244

Sažetak knjige

Dvadesetpetogodišnjak napušta studij, otkazuje stan i rasprodaje svoje stvari. Zatvara se u bratov stan kako bi otkrio o čemu se tu uopće radi. Život i te stvari. Piše popise. Postaje opsjednut protokom vremena. Preispituje sebe i svoju prošlost, analizira stvarnost... Erlend Loe kombinira krajnje jednostavan jezik i vrlo ozbiljne teme, toplo i nepretenciozno oslikava psiho-dramu. Opčinjavajuće emotivan i duhovit “Naivan. Super.” je istodobno autobiografija, parabola, komedija, romansa i rasprava. Silno bliska i bitna, ovo je knjiga koja potiče na čitanje, pisanje, mišljenje.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: AGM d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Željka Černok
ISBN-13: 9789531742474
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?