book cover
Molim te, pazi na mamu Nepoznati autor
book cover
Pročitaj odlomak

Molim te, pazi na mamu

Nepoznati autor

Svjetska senzacija i bestseller Molim te, pazi na mamu prodan je u preko 1,5 milijuna primjeraka samo u autoričinoj rodnoj Koreji. Riječ je o dirljivoj i potresnoj priči o obitelji koja u potrazi sa svojom majkom otkrije njezine želje, nade i tajne za koje nikada nisu ni slutili da ih skriva duboko

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 272
Dimenzije 14x21

Sažetak knjige

Svjetska senzacija i bestseller Molim te, pazi na mamu prodan je u preko 1,5 milijuna primjeraka samo u autoričinoj rodnoj Koreji. Riječ je o dirljivoj i potresnoj priči o obitelji koja u potrazi sa svojom majkom otkrije njezine želje, nade i tajne za koje nikada nisu ni slutili da ih skriva duboko u svom srcu. Kada se So-nyo odvoji od svoga muža u Seoulskoj podzemnoj željeznici i nestane bez traga, njezina se obitelj počne osipati u međusobnim optužbama i gušiti se u tuzi i krivnji. Svađe oko pravilne formulacije letaka i nagrade koju bi ponudili za njen pronalazak samo su početak nedaća - pravi očaj i sumnja dolaze kada shvate da nitko od djece nema noviju fotografiju svoje majke, pa čak ni suprug. Tada se postavlja centralno pitanje ovog djela: koliko dobro zapravo poznaju svoju majku? Ispripovijedana naizmjeničnim glasovima kćeri, sina, muža, u potresnom zaključku – i glasom same majke – priča koju Kyung-sook Shin pripovijeda spaja djeliće slagalice koji pokazuju dubine i intrige naizgled običnog, svakodnevnog života. Pred vama je novela koja misterije i tajne jedne majke razotkriva kao misterije svih majki svijeta: njezine pobjede, razočarenja, nade i strahovi. Što je majka gledana kroz vlastite oči, a ne oči svoje obitelji? Svim kćerima, sinovima, suprugama i majkama Molim te, Pazi na Mamu otkrit će novi pogled na osobu koju ste nekada uzimali zdravo za gotovo – i to dok vam teku suze niz lice.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Hena com d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Mirna Čubranić
ISBN-13: 9789532592788
Dimenzije: 14x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?