Moja priča o Zagrebu
0

Moja priča o Zagrebu

Andreja Tonč

Moja priča o Zagrebu čitateljima otvara portal u minula vremena te otkriva život kakvim se živjelo u Zagrebu sedamdesetih i osamdesetih godina. Ove priče na neodoljiv i duhovit način spajaju ulice...

19,90 €

Sažetak knjige

Moja priča o Zagrebu čitateljima otvara portal u minula vremena te otkriva život kakvim se živjelo u Zagrebu sedamdesetih i osamdesetih godina. Ove priče na neodoljiv i duhovit način spajaju ulice zagrebačke sadašnjosti s dvorištima autoričina odrastanja. Andreja Tonč ovom knjigom ispisuje svoj Zagreb, prepun skrivenih oaza i kutaka za ispijanje kave i malinovca te ocrtava vizure grada koji je pozadina i glavni lik svake priče. Autorica ne skriva svoju prisutnost u tekstu, već ponosno nosi ulogu Zagrepčanke i domaćice koja vodi u razgledavanje njezina grada. Priče donose portret jednog vremena, ali i portret osebujnih ličnosti koje sa svojim gradom žive i dišu, ljudi koji čine grad. Moja priča o Zagrebu govori o prijateljima i susjedima koji su uvijek tu jedni za druge, svakodnevnim dogodovštinama, spontanim druženjima, slavljima, ulicama ispunjenim dječjom igrom te o gradu koji prije svega voli sebe.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

ADD tim d.o.o.

Hrvatski jezik

9789535054207

0x21.7x15.5cm

Tvrdi uvez

2023.

177

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje